Preferințele fanilor Samsung nu sunt surprinzătoare, pentru că telefoanele din seria Galaxy A au împrumutat tot mai multe din specificațiile superioare ale vârfurilor de gamă. În plus, au un design premium, cu margini foarte subțiri.

Din această serie, Galaxy A50 s-a bucurat de cea mai mare popularitate în rândul cumpărătorilor. Urmașul acestui model, Galaxy A51, va avea de asemenea un design foarte interesant. Cel puțin asta reiese din randările 3D realizate de Steve Hemmerstoffer și Pricebaba.

Dacă informațiile pe baza cărora au fost realizate aceste randări sunt corecte, atunci vom vedea un smartphone cu ecran perforat pentru camera foto, la fel ca Galaxy Note 10.

Un detaliu interesant îl reprezintă însă camerele foto de pe spatele telefonului: vor fi patru senzori foto, amplasați sub forma literei L, într-un modul pătrat. Senzorii vor fi de 48MP, 12MP ultra-wide, 12MP telephoto și 5MP pentru profunzime.

Galaxy A51 va avea o baterie de 4.000 mAh, procesor Exynos 9611, 4GB de RAM și 64GB memorie internă. Nimic deosebit la acest capitol, dar să nu uităm că este un telefon mid-range, nu un flagship.

Modelul va avea ecran plat, Super AMOLED de 6,5 inci, perforat în partea centrală sus pentru senzorul foto, care va avea 32MP și va exista de asemenea un senzor de amprentă integrat în display.

Telefonul va avea mufă jack pentru căști, port USB-Type C și un difuzor în partea de jos. Sistemul de operare va fi Android 10, scriu cei de la GSM Arena.

Deocamdată nu știm detalii despre prețul telefonului, dar experții se așteaptă ca și acest model să se bucure de succes cel puțin la nivelul lui Galaxy A50.

Sursa foto: Pricebaba/OnLeaks/Phone Arena