Business Insider scrie despre una dintre marile probleme pe care utilizatorii de iPhone care au instalat iOS 8 - pe langa noua tastatura, o aplicatie de sanatate si imbunatatirea modului de transmitere a mesajelor, cei de la Apple au facut schimbari in galeria foto.

Iar aceasta schimbare i-a enervat pe multi - a fost scos 'Camera Roll', adica modul prin care in trecut utilizatorii puteau sa vada toate pozele facuta cu smartphone-ul lor. Cei de la Apple au decis sa schimbe asta, fiind implementat 'Recently Added', adica un folder unde sunt puse toate pozele puse pe telefon, cat si toate imaginile pe care le-ai facut si sters in ultimele 30 de zile.

Stergerea folderului 'Camera Roll' inseamna ca acum este imposibil sa iti dai seama care sunt pozele de pe iCloud si care nu. Totul intra intr-un folder urias. Iar avand in vedere vulnerabilitatea din sistemul iCloud aratata de scandalul cu pozele celebritatilor facute publice, acest lucru ii ingrijoreaza pe utilizatori.

Ce e cel mai rau e ca stergerea unei poze .. nu inseamna ca poza este stearsa! Pentru a sterge o poza, trebuie sa mergi in folderul 'Recently Added' si sa o stergi in mod normal. Asta nu inseamna insa ca ea a fost stearsa. Ea ajunge in folderul 'Recently Deleted' unde sta pentru 30 de zile daca nu o stergi si de acolo. Nu este clar daca perioada de 30 de zile este controlata de iCloud sau alt mecanism.