In putin peste 2 saptamani, Galaxy S7 va fi prezentat in premiera de catre cei de la Samsung. Fanii flagship-ului companiei din Coreea de Sud au fost insa rasfatati pana acum cu zvonuri si informatii in ceea ce priveste ce va avea de oferit telefonul.

Ultima dezvaluire este una majora si vine in completarea celei ca telefonul va avea o baterie capabila sa reziste la 17 ore de video playback la luminozitate maxima.

O noua captura arata ca Galaxy S7 va rezista 2 zile cu o singura incarcare. Scorul a fost obtinut fiind folosit mediu, cu o luminozitate de 75% si LTE pornit mereu.

Nu este sigura insa daca va avea loc o asemenea imbunatatire, insa toate informatiile duc in aceasta directie. Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge+ urmeaza sa aiba baterii mari, de 3.000 mAh si 3.600 mAh, un progres mare fata de cele 2 lansate in urma cu un an. De asemenea, Android 6.0 Mashmallow ofera multe functii noi si optimizari si, nu in ultimul rand, noile procesoare Exynos 8890 si Snapdragon 820 sunt foarte bine optimizate. In plus nu trebuie uitata incarcarea rapida care aproape sigur ca veni cu noile telefoane dupa ce a fost implementata in premiera la Galaxy S6.