HTC Ville, anuntat si de yoda.ro inca din luna noiembrie a anului trecut, ar putea fi anuntat in aceasta luna. Este de asteptat ca noul smartphone sa aiba instalata ultima versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich.

Ville va avea cel mai probabil un display Super AMOLED de 4,3 inch cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli, o camera cu rezolutie de 8 MP (3264 x 2448 pixeli), blit LED, inregistrare video 1080p si o camera frontala. Noul model ar putea avea o grosime de doar 8 mm.

Smartphone-ul va fi echipat cel mai probabil cu un procesor dual-core cu o frecventa de 1,5 GHz si o memorie RAM de 1 GB. Este de asteptat ca HTC Ville sa fie anuntat cu ocazia "Mobile World Congress" ce va avea loc intre 27 februarie si 1 martie la Barcelona. La acelasi congres din Spania, Samsung ar putea lansa noul model Galaxy S III.

Producatorul taiwanez a lansat in ianuarie la LAs Vegas HTC Titan II, un model Windows Phone 7.5 Mango cu o camera cu o rezolutie uimitoare de 16 MP. HTC pregateste si o noua serie de telefoane cu procesor quad-core: HTC Edge si HTC Zeta.


Sursa: pocket-lint.com