Ultima idee de accesoriu pentru posesorii de iPhone este o tastatura fizica. Ulilizatorii sunt nevoiti, indiferent daca prefera sau nu ecranul tactil, sa-l foloseasca, fiind pana acum singura varianta in cazul gadgetului Apple. Dar acest lucru se poate schimba, o companie din China s-a gandit ca un astfel de accesoriu s-ar bucura de succes printre fanii iPhone.

Alti producatori de terminale mobile au lansat deja modele hibride, fie asa numite-le "Type & Touch", precum Nokia C3 sau Nokia X3, dar si modelele atat cu ecran senzitiv, cat si cu tastatura QWERTY glisanta, precum Mororola FlipOut, Sony Ericsson xperia x10 Mini Pro, Nokia E7 sau altele.

Ideea i-a venit lui Jing Yang de la compania Motion Lab, iar principiul de prindere va fi de natura magenetica, similar cu husa recent aparuta pentru iPad 2. Tastatura, ce va purta numede de "SmartKeyboard", va fi de tip QWERTY si avea si functia de iluminare, astfel incat sa o putem utiliza si pe intuneric.

Nu se stie inca cand se v-a lansa, deocamdata chinezii au realizat doar un clip pe Youtube, insa s-au gandit la o varietate de culori, astfel incat sa satisfaca toate gusturile.


Sursa: geek.com


Citeste si:

iPhone 5 e deja pe piata, la un pret incredibil!

Un hacker te invata sa spargi un iPhone in 5 secunde!

iPhone 5 se pregateste de lansare. Vezi data exacta si de unde il poti cumpara deja!