Mult asteptatul smartphone cu Windows Phone Mango este pe cale sa fie lansat foarte curand, Microsoft oferind cateva detalii care sa mentina atentia. Este vorba de o noua prezentare video ce a fost postata pe Youtube de catre compania condusa de Bill Gates.

Clipul prezinta designul "Metro" ce va oferi o experienta integrata cu adevarat deosebita a viitorului terminal. Windows Phone 7.5 va fi multitasking, permitant rularea mai multor aplicatii simultan si chimbarea rapida a acestora.

Noul clip video cu Windows Phone Mango este lansat de Microsoft in conditiile iminentei lansari si a noului model iPhone de catre rivalii de la Apple. Ultimele informatii in acest sens anunta o posibila lansare pe 15 octombrie, cel putin in Franta, cum deja au anuntat reprezentantii companiei Orange.

Microsoft a lansat ieri si varianta beta a sistemului de operare Windows 8 pentru tablete si PC-uri, destinata in special dezvoltatorilor de software. Noua platforma va avea caracteristici mult superioare versiunii anterioare Windows 7, atat prin viteza, fiind necesare mai putin de 10 secunde pentru pornire, cat si ca interfata.Sursa: Youtube


Citeste si:

Nokia 703, primul terminal Nokia cu Windows Phone 7 Mango

Windows 8 poate fi descarcat in avanpremiera. Windows 8 download. Vezi de unde

iPhone 5 e cel mai dorit telefon, la cateva saptamani inainte lansare. iPhone 5 pret. Vezi cand va fi pe piata

VIDEO Windows 8 a aratat viteze ametitoare in teste. Vezi cat de repede merge si cand se lanseaza

Aplicatii Microsoft gratuite pentru Nokia! Vezi cand vor fi disponibile Microsoft Word si Excel pe Symbian