Ne apropiem cu pasi repezi de 2015, dar si de primele targuri importante de tehnologie de anul viitor, CES 2015 si MWC Barcelona. Va fi un festival al al producatorilor de telefoane si HTC nu va face exceptie. Cel mai asteptat telefon al lor va fi, cu siguranta, noul HTC M9.

Chinezii au pus deja mana pe cateva informatii. Sunt neoficiale, dar ne putem face o idee despre ce asteptari sa avem de la noul flagship al taiwanezilor, despre care estimam ca vom obtine primele informatii oficiale abia in martie, odata cu MWC Barcelona.

Conform celor de la MyDrivers,  HTC One M9 ar putea avea un display de 5.5 inci, cu o rezolutie de 2560x1440 pixeli. Sub “capota” vom gasi un processor Qualcomm Snapdragon 805 si 3 GB memorie RAM, iar bateria va avea o capacitate de 3.500 mAh.

HTC ar putea renunta si la camera Ultrapixel in favoarea uneia de 16 MP, cu stabilizare optica a imaginii, dar si la celebrele difuzoare Beats, de vreme ce parteneriatul dintre cele doua companii s-a incheiat, iar Beats e acum detinuta de Apple. HTC s-ar putea indrepta chiar spre rivalul Bose.