Compania din China va lansa OnePlus 7T pe 7 septembrie în America de Nord, iar lansarea pe piețele europene va fi pe 10 octombrie. OnePlus nu a ținut suspansul și a dezvăluit randări oficiale ale telefonului OnePlus 7T pe conturile de Twitter și au publicat chiar și un video pe YouTube. 

Chinezii mizează, din nou, pe o fluiditate crescută în navigare datorită unui display cu o rată de refresh mare, de 90 Hz. OnePlus a pus un ecran de 90 Hz pe versiunea Pro, iar acum se pare că va ajunge și pe versiunea 7T. 

În rest, din ce ne putem da seama din imagini, noul telefon nu va fi cu mult diferit față de OnePlus 7 în ceea ce privește designul. Pe spate, cele trei camere nu vor mai fi așezate pe verticală, ci pe orizontală într-un cerc, similar cu proaspătul Mate 30. Este de așteptat să vedem trei senzori foto: 48 MP (principal) + 16 MP (ultrawide) + 8 MP (telefoto). În ceea ce privește specificațiile tehnice probabil vom vedea un procesor Snapdragon 855+, 8 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 256 GB. Toate detaliile vor fi dezvăluite pe 26 septembrie la evenimentul de lansare.