O aplicatie promite sa creasca nivelul tau de fericire, fie ca este utilizatori de iOS, fie de Android. In fiecare zi in urmatoarele 3 luni iti va sugera trei lucruri de facut de la "Spune-i unei persoane ca o iubesti", pana la "Planteaza un copac" sau "Mergi sa inoti". Alte recomandari sunt "Anuleaza o intalnire" si "Plangi ca sa te descarci".

Toate acestea sunt menite sa te elibereze de teama si de sentimente negative, sa te invete sa ai mai multa grija de corpul tau si sa contribui mai mult in familie si in comunitate. 

Vestea buna este ca aplicatia nu te penalizeaza daca nu iti indeplinesti sarcinile intr-o zi, o saptamana sau chiar o luna. Singurul dezavantaj este ca vei rata sansa de a-ti imbunatati viata.

Noua aplicatie iti permite sa dai note activitatilor, ca sa descoperi apoi ce te face fericit. Ca in cazul tuturor softurilor recente, poti foarte usor sa le spui apropiatilor ce faci.

In spatele acestei aplicatii se afla un proiect mai mare, un adevarat experiment al carui scop este sa descopere care activitati anume ii fac pe oameni fericiti.

Puteti descarca aplicatia pentru iOS si pentru Android.