Noile flagship-uri ale celor de la Samsung, Galaxy S6 si S6 edge, au primit un update de software care rezolva o mare problema intampinata de o parte a utilizatorilor pana acum - sistemul de operare, Android 5.0.2 Lollipop, si aplicatiile consumau exagerat de multa memorie RAM.

Intr-un timp extrem de scurt, cei de la Samsung au oferit o rezolvare, desi aceasta se pare ca este una limitata, Samsung oferind un alt update in diferite tari din Asia si Europa, scriu cei de la Sam Mobile.

Vezi mai jos problema cu memoria pe care o avea Galaxy S6:

Noul update vine cu build number XXXXU1AOE3 (celalalt update era XXU1AODG) si are mai multe detalii - imbunatateste procesul de recunoastere a amprentei, imbunatateste interfata unor aplicatii, adauga o functie noua in editorul foto si imbunatateste compatibilitatea cu anumite accesorii. Update-ul disponibil in Malaezia are 159MB, insa testele celor de la Sam Mobile arata ca situatia cu memoria RAM nu a fost rezolvata in totalitate.

Nu este momentan clar care este diferenta dintre cele doua update-uri si in ce regiuni sunt disponibile - acest lucru depinde si de operatorii de telefonie. Totusi, pentru utilizatorii unuia dintre cele doua telefoane, mergeti in Settings » About device » Software update pentru a vedea daca a aparut update-ul pentru telefonul dumneavoastra.