XDA Developers transmite că Xiaomi a înaintat o solicitare către compania producătoare de display-uri pliabile care se închid pe verticală, aceeași care a furnizat componentele și pentru Samsung. Mai mult, se pare că producătorul chinez ar dori ecrane precum cel al lui Z Flip, realizate din sticlă ultra-subțire și cu un strat exterior de plastic pentru protecție suplimentară.

Potrivit site-ului ZDNet Koreea, Xiaomi ar putea să comande panouri similare și de la LG. În plus, viitorul telefon pliabil al companiei ar putea avea și o balama asemănătoare cu cea a lui Z Flip, care să permită smartphone-ului o deschidere în unghiuri variate.

Începerea producției în masă pentru acest nou device este estimată pentru cea de-a doua jumătate a anului, iar asta înseamnă că telefonul ar putea apărea înainte de finalul lui 2020 sau la început de 2021. Din nefericire, nu există încă informații legate de preț, însă este posibil să vedem un dispozitiv pliabil mai ieftin. Sau, dimpotrivă, poate că Xiaomi urmărește astfel că atace piața premium, la fel cum a făcut și OnePlus cu noile sale flagshipuri.