Producătorul a anunțat, recent, că are în plan amplasarea unor chioșcuri numite Mi Express în India. Acestea sunt automate de la care clienții pot cumpăra direct produsele Xiaomi, fără să interacționeze cu niciun fel de intermediar, scriu jurnaliștii de la GSM Arena.

Automatele vor fi poziționate în puncte strategice, precum stațiile de metrou sau în zonele publice aglomerate: mall-uri, aeroporturi, străzi foarte circulate.

Produsele vor putea fi plătite cash ori utilizând carduri de credit și de debit. Chioșcurile vor intra în funcțiune în lunile următoare, iar compania plănuiește să le extindă, treptat, în toată țara.

Mutarea face parte din strategia Xiaomi de-a înlătura orice terță parte în interacțiunea cu clienții, pentru ca oamenii să poată alege pe loc ceea ce își doresc.

De fapt, producătorul lucrează deja la acest lucru, cu ajutorul site-ului Mi.com, dar și al magazinelor Mi Home, în care doritorii pot găsi gadgeturile chinezilor la prețuri mult mai mici.

Automatele Mi Express vor fi avantajoase și din punctul de vedere al costurilor, dat fiind faptul că nu necesită prezența unui vânzător.

Sursa foto: GSM Arena