De Ziua Îndrăgostiților, cei care nu pot sta departe de cele mai noi lansare de pe piața smartphone-urilor își pot îndrepta atenția spre un telefon nou care va fi lansat de Huawei.

Lansarea va avea loc pe 14 februarie în Malaezia, unde Huawei va prezenta noul nova 7i, un telefon rebranded după modelul nova 6SE care a fost lansat în decembrie în China.

Acest model va avea un display de 6.4 inch FHD+ LCD cu un decupaj în colțul ecranului pentru camera frontală de 16MP, pentru ca pe spate să vină cu un setup de camere cu o lentilă principală de 48MP, alta de 8MP ultrawide, una 2MP macro și un senzor de profunzie de 2MP.

Procesorul acestui telefon va fi un Kirin 810 SoC, va avea 8GB RAM și 128 GB spațiu de stocare și va rula sistemul de operare EMUI 10 construit pe Android 10.

Un lucru care trebuie specificat este faptul că acest model nu va beneficia de serviciile Google.

Nu în ultimul rând, în partea laterală a telefonului se va regăsi un senzor de amprentă, iar bateria va fi de 4200 mAh cu posibilitatea de încărcare rapidă, la 40W, ceea ce se va traduce în 70% de baterie în 30 de minute.