Informațiile confirmă mai multe zvonuri privind specificațiile noului smartphone premium Huawei P30 Pro.

 

 

Astfel, producătorul anunță că noul telefon P30 Pro va avea un modul cu patru senzori foto, cu o rezoluție de 40MP, lentile Leica, zoom hibrid de 10x, o lentilă periscopică și un senzor ToF.

O altă specificație deosebită pe care o regăsim la noile telefoane P30 și P30 Pro este funcția Dual-View Video, care va oferi utilizatorului posibilitatea de a înregistra din două perspective diferite: cu zoom pe anumite detalii, surprinzând totodată întreaga acțiune.

Funcția se va dovedi foarte utilă mai ales în cazul filmării unor competiții sportive, spre exemplu. Dual-View Video nu va fi disponibilă de la început, ci doar ulterior, printr-un update.

În plus, fotografiile și filmările realizate pe timp de noapte vor fi mai bune, Huawei precizând că noile camere foto vor putea surprinde inclusiv o ploaie de meteori.

Tot acum Huawei va prezenta și un nou smartwatch - Watch GT Active Edition. Ceasul va fi oferit cadou la cumpărarea unui telefon P30 sau P30 Pro, alături de o boxă Bluetooth JBL Clip 2.

Noile modele de smartphone vor fi lansate la Paris, pe 26 martie. Prețul pentru cel mai bun model, P30 Pro, va fi puțin peste 1.000 de euro.
 


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus: