Yahoo! a lansat noua versiune Messenger 11.5, care vine cu o caracteristica cel putin interesanta: navigarea pe tab-uri, pe numele ei Tabbed IMs. Softul poate fi deja downloadat, chiar si in limba romana.

Navigarea pe tab-uri iti permite sa discuti cu toti prietenii tai avand deschisa o singura fereastra, exact asa cum te dai pe net cu Firefox sau Chrome. Conversatiile pe messenger vor fi de acum in tab-uri, la fel cum stau aliniate site-urile in browsere.

Dar, cum de fiecare data cand apare o schimbare, exista si persoane reticente, noul Messenger le permite utilizatorilor sa treaca la formatul clasic. Cateva imbunatatiri vin si din zona zambaretilor, care s-au inmultit. In plus, caracterele se transforma in emoticon-uri imediat dupa ce sunt tastate.

Yahoo Messenger 11.5 are si o functie imbunatatita de arhivare a conversatiilor.

Mai trebuie mentionat faptul ca s-au facut imbunatatiri la partea anti-spam, pentru protejarea utilizatorilor, carora le va fi mult mai simplu sa ignore ID-urile problematice. Cei de la Yahoo! ne promit, de asemenea, ca si partea de transfer de fisiere va merge mai bine.

Nu puteam incheia fara sa aducem in discutie cele peste 70 de jocuri, intre care Backyard Monsters si Township.

Poti downloada Yahoo! Messenger 11.5 aici!

Sursa: Yahoo! Messenger Blog