Bitdefender da startul proiectului Gonzales, un nou prototip de program antivirus. Proiectul Gonzales ofera utilizatorilor optiunea de a se desprinde de modul traditional în care interactioneaza cu programul antivirus, printr-un design inovator si îndraznet, care reduce timpul si eforturile necesare pentru configurare si administrare.

Compania Bitdefender lanseaza în acelasi timp si o provocare catre utilizatori. Este vorba de o invitatie de a participa direct la dezvoltarea urmatoarei generatii de tehnologii Bitdefender, prin testul beta public.

"Pentru noi, aceasta lansare este o ocazie unica de a testa si rafina o suma de concepte si idei care se vor regasi în noua generatie de produse si servicii. Este o aventura la care vor participa si utilizatorii nostri, o mica excursie în viitorul previzibil, daca vreti" a declarat Alexandru Balan, Product Manager Bitdefender.

Compania Bitdefender a pregatit si un premiu pentru testerul cel mai harnic - un netbook Samsung "verde", alimentat cu celule solare.


Download Bitdefender Gonzales aici!


Sursa: bitdefender.ro


Citeste si:

Un hacker te invata sa spargi un iPhone in 5 secunde

FBI a arestat cei mai periculosi hackeri ai momentului

Supermodelul Heidi Klum iti viruseaza calculatorul

Facebook, tinta preferata a hackerilor

Cat de sigur este telefonul tau? Afla cum te poti proteja de virusi pe mobil!