ESET lanseaza Smart Security 6 si NOD32 Antivirus 6. Primul dintre softuri reprezinta o solutie de securitate all-in-one, in vreme ce NOD32 Antivirus 6 este o solutie antivirus puternica si rapida, anunta compania intr-un comunicat de presa.

Noile produse de la ESET asigura o detectie mai buna a infiltrarilor, o stergere imbunatatita si o scanare mai rapida datorita noului motor de scanare actualizat.

ESET Smart Security 6 se lauda cu scorul de 86 de puncte obtinut in testul pentru inlaturarea continutului malware, la cea mai recenta evaluare AV Comparatives, cea din ianuarie 2013, evaluare de tip "Single Product Test". La analiza precedenta, din noiembrie 2012, comparativ cu alte produse antivirus, ESET lua 76 de puncte la inlaturarea continutului malware, clasandu-se dupa Bitdefender si Kaspersky, cu 94 de puncte, Panda cu 86 de puincte si PC Tools cu 79.

Smart Security 6 are functie Anti-Theft pentru localizarea laptopurilor pierdute sau furate, si modul de Anti-Phishing, care ofera protectie impotriva furtului de identitate digitala. La acestea se adauga Firewall-ul personal si controlul parental, plus alte o multime de functii. 

ESET a lansat si Social Media Scanner, care protejeaza utilizatorii retelelor sociale, chiar si atunci cand acestia nu sunt conectati. Daca softul descopera o infectie, utilizatorul primeste pe mail un o notificare.