Gameloft laseaza noua aplicatie dedicata comunitatii Gameloft Live!. Sapte milioane de jucatori au folosit prima versiune si au intrat in aceasta comunitate online. Compania dezvaluie noul Gameloft Live!, o aplicatie mai distractiva, mai usor de folosit si care deschide calea unei experiente imersive a jocurilor Gameloft.

Gratie noii interfete 3D, jucatorul isi poate crea si personaliza propriul avatar si îl poate dezvolta intr-un mediu interactiv plin de surprize. Aplicatia va permite utilizatorului sa isi faca prieteni, sa ii invite la un joc si sa comunice prin chat.

Prin aceasta noua versiune, Gameloft isi provoaca jucatorii sa devina mai buni si sa obtina cele mai mari scoruri. Pe masura ce jucatorul castiga trofee in jocuri, primeste acces la noi functionalitati, atat pentru avatar cat si pentru mediul in care este prezentat acesta.

Punand experienta utilizatorului in centrul atentiei, Gameloft Live! se lanseaza cu o multitudine de optiuni 3D pentru a personaliza nu doar avatarul jucatoului (100 de tipuri de trasaturi faciale), dar si accesoriile acestuia (imbracaminte, bijuterii etc.) sau spatiul in care se afla (background tematic, apartament, insula si multe altele, toate putand fi schimbate sau redecorate in timp).

Aplicatia vine in intampinarea cerintelor tuturor tipurilor de jucatori (fie ca acestia prefera jocuri freemium sau paymium), avand optiunea setarii de notificari pentru discounturi, concursuri, lansari de titluri noi, precum si orice tip de continut nou ce poate fi descarcat.

Disponibil initial doar pe Android, Gameloft Live! poate fi accesat extrem de usor din browserul telefonului prin linkul de wapshop http://bit.ly/gameloftwap sau prin citirea codului QR http://bit.ly/gameloftwap.qrcode.

 

Sursa: Gameloft