"Windows 7 s-a intors", e mesajul pe care il trimit cei de la HP, care vand acum PC-uri si cu acest sistem de operare, in ciuda faptului ca cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Microsoft a ajuns la numarul 8. Pe site-ul HP a aparut o promotie cu 150$ reducere la calculatoarele cu Windows 7, despre care compania sustine ca ar fi lansat-o "la cererea publicului", potrivit theverge.

HP este primul producator de PC-uri care foloseste faptul ca vinde calculatoare cu Windows 7 drept avantaj in locul versiunii mai noi, Windows 8.

Americanii care intra pe site-ul HP gasesc doar desktopuri cu Windows 7 instalat din fabrica. In sectiunea de laptopuri, gasesti si gadgeturi cu Windows 8, totusi, un laptop cu Windows 7 este puternic promovat.  

O parte dintre clientii Microsoft nu s-au acomodat cu Windows 8, iar compania a facut unele schimbari la Windows 8.1 pentru a-l face mai pe placul utilizatorilor. Se pare chiar ca Windows 9 va mai face un pas in aceeasi directie si se va apropia si mai mult de Windows 7.