Asa cum am anuntat si noi ieri, Steve Ballmer (foto), CEO Microsoft, a prezentat o noua versiune Office, cu ocazia unei conferinte de presa care a avut loc la San Francisco in Statele Unite.

Office 15 este proiectat in special pentru noua versiune Windows 8, atat pentru PC-uri cat si pentru dispozitive cu ecran tactil. Suita de aplicatii de birou poate fi folosita cu usurinta pe display-urile touchscreen, foarte util pentru documente si prezentarii fiind un creion capacitiv.

Microsoft vine si cu o solutie alternativa la Google Docs, aplicatiile fiind integrate in norul SkyDrive. Utilizatorii isi vor putea sincroniza documentele, prezentarile si alte tipuri de fisiere pe orice dispozitiv.

Office 15 are o interfata inspirata din noul sistem de operare Windows 8. Alte imbunatatiri tin de redimensionarea si mutarea imaginilor intr-un document Word.

Varianta Customer Preview a pachetului Microsoft Office 15 poate fi descarcata gratuit de pe site-ul microsoft.com cu un cont Windows Live.Download Microsoft Office 15 Customer Previewhttp://goo.gl/nhO36Sursa: The Huffington Post / Foto: news