Doua aplicatii software romanesti au fost nominalizate in finala competitiei IT EUROPA (European Software Excellence Awards), e va avea loc pe 1 martie la Berlin. Cele doua platforme "MedExpert" si "Expert Mobile Agent" au fost realizate de SoftExpert Mobility, una dintre companiile de top din Romania in domeniul software.

Aplicatia "MedExpert" a fost nominalizata la categoria "Relationship Management Solution", in cadrul competitiei IT EUROPA. "Ne doream o solutie care sa atinga doua obiective:  generarea automata de rapoarte si posibilitatea de a evalua activitatea fiecarui reprezentant medical" a declarat Alina Culcea, manager adjunct Actavis Romania. "SoftExpert Mobility a demonstrat o dedicare exceptionala proiectului si clientului, intelegandu-ne perfect nevoile" a mai adaugat Culcea.

SoftExpert Mobility este unul dintre primii furnizori de solutii CRM, SFA si BI din Romania dezvoltate pentru piata farmaceutica, pentru domeniul financiar si pentru pentru distribuitorii de FMCG, pesticide, materiale de constructii si piese auto. "Ne vom duce la Berlin cu gandul la victorie" a declarat Cristian Nicolae (foto), director executiv al companiei SoftExpert Mobility. "De fapt, citind declaratiile clientilor nostri, ne simtim deja campioni" a mai adaugat Nicolae.

A doua platforma software este "Expert Mobile Agent" (EMA) si a fost nominalizata in finala competitiei IT EUROPA la categoria "Enterprise Mobility Solution". "Am dorit o solutie SFA care sa permita indelinirea a trei tinte: posibilitatea agentilor de vanzari sa preia comenzile clientilor, exportul automat al comenzilor in Scala ERP si segmentarea automata a clientilor pe baza datelor culese de catre agentii de vanzari" a declarat miliardarul Constantin Boromiz. "SoftExpert Mobility a demonstrat o dedicare exceptionala proiectului si clientului, intelegandu-ne perfect nevoile" a mai adaugat patronul companiei Boromir IND.

IT EUROPA (European Software Excellence Awards) este singura competitie pan-europeana care recompenseaza solutile din lumea reala cat si parteneriatele. Printre sponsorii manifestarii se regasesc liderii industriei mondiale IT : Oracle, SAP, HP sau Fujitsu. Criteriul principal de acceptare a solutiei propuse de catre firma dezvoltatoare este recomandarea clientului unde s-a realizat implementarea programului respectiv.

 

Sursa: mediafax.biz