THE Football App (iLiga) ofera acoperire pentru peste 40 de ligi de fotbal si evenimente globale, fiind disponibilila in 5 limbi. Aplicatia este actualizata constant pentru a le oferi fanilor stiri de ultima ora, comentarii si statistici live, precum si repere video, asigurand o experienta cu adevarat captivanta.

Aplicatia are o interfata intuitiva - utilizatorii pot naviga usor prin meniul aplicatiei, simtindu-se mai aproape de jocurile preferate. Asteptarile din ziua meciului, conferintele de presa, rapoartele dinaintea meciului si interviurile cu jucatorii, sunt toate incluse in acest serviciu.

"Ne bucuram sa includem THE Football App de la motain pe Smart TV-urile Samsung. Deoarece tot mai multi utilizatori interactioneaza cu Smart TV-urile, este esential sa le oferim servicii de cea mai buna calitate", a declarat Dan Saunders, directorul Content Services in cadrul Samsung Electronics Europe. "Prin intermediul THE Football App fanii vor fi mereu la curent cu ultimele evenimente", a mai adaugat Saunders.

"Suntem incantati sa aducem aceasta aplicatie, care a avut succes pe smartphone-uri, si pe platforma TV de top de la Samsung", a metionat Dr. Winfried Graf, managing director in cadrul motain. "Astfel, utilizatorii pot beneficia de o experienta premium a continutului, care promoveaza fotbalul prin intermediul acestui canal atractiv", a mai spus Graf.

THE Football App a fost lansata in 2009 sub brandul german iLiga. Utilizatorii au vizualizat echivalentul a 45 de ani de fotbal doar in februarie 2012, aplicatia inregistrand peste 6 milioane de descarcari. THE Football App este lansata special pentru programul de fotbal din vara aceasta, precum si pentru ligile si turneele europene. Aplicatia va fi disponibila pentru gamele de TV si audio-video din 2011 si 2012, in 5 limbi: engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. in Romania, aplicatia este disponibila pe gama Samsung Smart TV din 2011, urmand ca in scurt timp sa fie lansata si pe televizoarele din 2012.

 

THE Football App pentru Android

          


THE Football App pentru iOS

          

 

THE Football App pentru Symbian

          

 

Download THE Football App pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.motain.iliga

Download THE Football App pentru iOS: http://itunes.apple.com/us/app/samsung-remote/id359580639

Download THE Football App pentru Symbian: http://store.ovi.com/content/218188