Bunnyshell este un business care se ocupă cu dezvoltarea de tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, altfel spus, îi ajută pe dezvoltatorii de aplicații să stocheze și să gestioneze datele în cloud. 

Astfel, Early Game Ventures a decis să acorde 750.000 de euro dezvoltării Bunnyshell, un start-up care funcționează deja pe marile platforme de infrastructură Google Cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure şi are parteneriate cu alte companii din domeniu precum Digital Ocean sau Cloudflare. De asemenea, compania furnizează servicii către clienți corporate din România şi din afara țării, se arată într-un comunicat de presă. 

„În ziua de astăzi, nu există aplicație sau sistem software care să nu funcționeze în cloud. Dezvoltarea aplicațiilor se face tot mai rapid, folosind componente, unelte, API-uri, SDK-uri şi alte resurse uşor de integrat şi usor de folosit inclusiv de ingineri ne-specializați. Și totuși, atunci când vine vorba despre instalarea aplicațiilor pe o infrastructură în cloud, lucrurile se complică. Este nevoie de un administrator de sistem care să aleagă cea mai bună soluție sau cea mai bună arhitectură şi să facă setările şi instalările. Aici intervine Bunnyshell, astfel încât, cu doar două-trei click-uri, oricine să poată instala şi lansa aplicații în cloud”, a declarat Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Early Game Ventures este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Fondul European de Investiţii (FEI) este parte a Grupului Bǎncii Europene de Investiţii şi este principalul finanţator de risc pentru IMM din Europa.