Jurnalistii de la cnet au prezetat aplicatiilor lor favorite care te pot face superdestept. Ele sunt pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Cel mai probabil vor functiona si pe noul iPhone 5, unul dintre cele mai asteptate gadget-uri ale sezonului.

1. TED

iPhone, iPad, iPod Touch

Este o librarie virtuala de discursuri sustinute de experti din lumea intreaga pe teme diverse, de la virusi pentru computer, pana la femei lider din lumea intreaga. Vorbitorii au darul de a face usor de inteles pana si subiectele complicate. Poti stoca videoclipurile offline, pentru a le vedea si daca nu ai Internet.

2. Discover (aplicatie a cooliris)

iPad

Daca iti place sa citesti, aceasta aplicatie iti va placea. Ea iti ofera in fiecare zi un subiect Wikipedia, pe care il prezinta in format ca de revista. In cazul in care nu te intereseaza subiectul zilei, poti cauta ce iti place. O alta functie interesanta este cea care iti permite sa dai click pe un cuvant si te trimite la informatia de pe Wikipedia.

3. Paper Toss

iPhone, iPad, iPod Touch

Este un joc care te invata fizica. Ai in mana o hartie mototolita pe care trebuie sa o arunci intr-un cos. Atat ca, in scenariu intervin ventilatoare, care modifica traiectoria.

Iar daca vrei sa cresti si IQ-ul pisicii tale sau catelului, incearca aplicatiile create special pentru animale.

Sursa: cnet