Microsoft anunta intr-o conferinta de presa ce a avut loc ieri in Canada in Toronto, lansarea mult asteptatei versiuni Windows 8 pentru luna octombrie a acestui an.

"Vom continua sa tinem cont de parerile utilizatorilor si sa extindem disponibilitatea de a descarca Windows 8 in peste 100 de tari si in 37 de limbi", a declarat ieri un reprezentant Microsoft. "Am simplificat actualizarea Windows-ului cu Windows 8 Upgrade Assistant, ce va ajuta in timpul instalarii cu tot ce aveti nevoie."

"Daca preferati sa cumparati versiunea upgrade pe DVD de la un magazin local, Windows 8 Pro va fi disponibil pentru un pret de 69,99 dolari pe timpul promotiei", a mai spus oficialul Microsoft citat de The Daily Mail. "Promotia Windows 8 Pro cu actualizare online sau din magazine, va fi disponibila pana la data de 31 ianuarie 2013."

Utilizatorii licentelor Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 isi vor putea updata sistemul de operare la versiunea 8 pentru un pret de 39,99 dolari americani, anunta Brandon LeBlanc in urma cu mai putin de o saptamana pe blogul Windows.