Iată 3 greșeli comune pe care să le eviți (de acum înainte) în timpul unui interviu:

 

 

Greșeli în timpul unui interviu: #1

Ești mult mai amuzant decât ar trebui. 

 

Ok, vine ziua interviului și tu ai cele mai mari emoții pe care le-ar putea gestiona vreodată cineva. Nu miza pe scenariul în care ești cea mai amuzantă persoană din întâlnire, doar pentru a ascunde trăirile pe care le încerci de fapt. Angajatorul nu vrea să angajeze o piesă vitală a “grupului vesel”, ci un tip sincer, determinat să depună eforturi pentru a învăța și pentru a obține rezultate. Așadar, încearcă să rămâi cât mai serios posibil, fără a aluneca pe “acea” pantă greșită a umorului construit pe rușine și teama de a fi judecat.

Greșeli în timpul unui interviu: #2

Nu te-ai pregătit deloc pentru această întâlnire 

 

Reprezentanții angajatorului vor să rezoneze cu nivelul tău de înțelegere a postului respectiv. Eșuezi lamentabil la toate întrebările pe care care aceștia ți le-au adresat, vizavi de acel “job description”, lăsând să se înțeleagă faptul că nu ești altceva decât un “mercenar de joburi”. Dacă vrei să îți construiești șanse cu adevărat reale pentru obținerea unui loc de muncă, îți recomandăm să mergi la un interviu de angajare cât se poate de pregătit, în privința întrebărilor ce vizează acea poziție din compania respectivă!

Greșeli în timpul unui interviu: #3

Vrei să fii “Alfa” 

 

 

Nu te baza foarte mult pe scenariile de Hollywood, conform cărora “the bad guy” va ieși mereu câștigător dintr-o întâlnire. În realitate, cei din fața ta sunt profesioniști adevărați, care și-au construit întreaga carieră pe respect, colegialitate și aprecierea adevăratelor valori. Vrei să afli de la noi un secret? Nimeni nu are absolut niciun respect pentru oameni care încearcă să se impună, cu atât mai mult atunci când au o putere reală de decizie, privind viitorul acestora. Fii modest, fii respectuos, fii cât mai “tu”!

Pe bestjobs.ro găsești mereu locuri de munca in Timisoara! Aplică acum pentru acele poziții de care ești cu adevărat interesat, pentru că acum este mai simplu ca niciodată să găsești online locul de muncă pe care și l-ai dorit mereu în Timișoara! Ține mine, însă, de lucrurile pe care le-am discutat mai sus, pentru a pleca mereu cu cele mai mari șanse de reușită, în cursa pentru jobul pe care ți-l dorești de ceva vreme!