Reducerile se aplica la o gama extinsa de electrocasnice mari si mici, incorporabile, laptopuri, tablete, telefoane, televizoare si alte gadgeturi atractive.

De Black Friday, oferim transport gratuit in Bucuresti la peste 25.000 produse si posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plata: online, in rate, la domiciliu sau la sediul Badabum. Echipa noastra de logistica si livrari este deja la linia de start, pregatita sa livreze produsele in cel mai scurt timp posibil.

Badabum.ro este magazinul online care spune DA dorintelor clientilor sai! Avem experienta de peste 7 ani in e-commerce iar scopul nostru a fost, inca de la inceput, crearea unei companii care sa satisfaca asteptarile consumatorilor si sa-si pastreze standardul de calitate in livrarea serviciilor.

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionisti cu experienta dovedita, oameni care au activat si au condus la cel mai inalt nivel companii nationale si multinationale de top prezente in Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

Cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi avantajoase. Avem parteneriate semnate cu toti producatorii si distribuitorii autorizati impreuna cu care garantam calitatea produselor.

 

In afara de reduceri si oferte speciale oferite permanent, de livrarea rapida si de o selectie riguroasa a produselor de pe site, consilierii website-ului sunt pregatiti sa raspunda oricaror intrebari pe care le ai.

Fii cu ochii pe noi de Black Friday! Numaratoarea inversa a inceput!