În acest articol vom dezbate pe larg un tip inedit de încălzitor cu gaz care a devenit încet, dar sigur, “vedeta” teraselor de restaurant, balcoanelor de apartament și foișoarelor sau grădinilor de acasă. Extrem de utile în serile mai răcoroase de primăvară târzie sau vară ploioasă, ele reușesc să asigure acel plus de căldură și ambianță, grație specificațiilor de funcționare. Acest tip de incalzitor terase este utilizat la scară largă în proiectele de amenajare de acasă, dar sunt extrem de populare și în industria HORECA. Designul inspirat de eleganța formelor și a liniilor minimaliste, reușesc să redea nu numai o opțiune de încălzire, ci și una cu rol decorativ.

Ce sunt încălzitoarele cu gaz?

 

Un încălzitor de terasă pe gaz este o soluție de decor relativ nouă, folosită cu precădere în spațiile exterioare. Aceste dispozitive sunt concepute în principal pentru situațiile în care nu este nevoie de încălzire permanentă. Vorbim despre terasele restaurantelor de sezon, cafenelele și ceainăriile în aer liber, terasele locuințelor de vară sau în foișoarele pensiunilor agroturistice. În oferta sibienilor de la Pefoc am identificat un model interesant de încălzitor pe gaz denumit UMBRELLA, alimentat cu gaz lichid dintr-o butelie ascunsă în carcasa inferioară a aparatului. Flăcările sunt închise într-o incintă specială cu sticlă, care te protejează de contactul direct cu focul. Datorită prezenței sale, momentele minunate în grădină sau terasă, în compania familiei și a prietenilor, nu trebuie să se încheie odată cu sosirea serilor mai reci. Aparatul generează o temperatură confortabilă și un design unic iar datorită flăcării impresionante ce iluminează ambiental, veți putea pătrunde cu ușurință într-o atmosferă de poveste.

Avantajele și beneficiile încălzitoarelor pe gaz

 

Proiectate modern, încălzitoarele Umbrella reprezintă un decor unic pe terasa sau grădina ta. Pot fi utilizate cu succes în industria restaurantelor și hotelieră ca o completare a spațiului de luat masa și de recreere. Designul elegant și minimalist al încălzitorului este stilizat și constituie un decor atrăgător, impresionând plăcut asistența. Aspectul atractiv și plusul de căldură și confort, vor face din grădinile sau din terasele restaurantelor, locuri pline de oaspeți încântați în ​​serile de primăvară, de vară sau de toamnă târzie.

Sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, aprinderea încălzitorului necesitând doar câteva secunde. Extrem de confortabil și intuitiv, aparatul poate funcționa constant la putere maximă, chiar și până la 17 ore, fiind alimentat de la buteliile cu gaz propan sau butan. Încălzitorul de tip Umbrella nu emite sunete, miros sau fum (nefiind necesar montajul unui cos de fum inox) și nici nu influențează circulația aerului, ceea ce este deosebit de important pentru aceia dintre voi care sunteți alergici.

Din punct de vedere al siguranței, aceste modele sunt alimentate cu gaz lichid dintr-un cilindru protejat în carcasa aparatului. Flăcările sunt închise într-o cameră specială care te protejează de contactul direct cu focul. În plus, de la echipa Pefoc aflăm că Umbrella este echipat cu un sistem de control manual complet sigur, ce protejează împotriva scurgerilor necontrolate de combustibil.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de momente speciale și seri intime în confortul grădinii tale de acasă, alături de familie sau în companie persoanei iubite sau dacă ești posesorul unei afaceri din industria Horeca și dorești să-ți surprinzi plăcut clienții, atunci, aruncă o privire peste oferta profesioniștilor de la Pefoc și alege-ți modelul preferat dintr-o gamă completă de încălzitoare de terasă și șeminee de exterior, perfect adaptate pentru necesitățile sau bugetele fiecăruia în parte.