Cei de la Virgin Galactic au declarat că astronauții privați vor avea trei pachete dintre care să aleagă: un singur loc, o opțiune cu mai multe locuri în care puteți aduce un prieten sau un membru al familiei și opțiunea de a rezerva tot zborul. Prețurile încep de la 450.000 de dolari pe loc, iar vânzările vor fi rezervate inițial pentru cei care și-au exprimant interesul pentru asta.

Compania a mai menționat că următorul zbor spațial cu racheta va avea loc la sfârșitul lunii septembrie din Spaceport America din New Mexico.

Fondatorul Virgin Galactic, Richard Branson, a participat primul zbor spațial al companiei pe 11 iulie. Nouă zile mai târziu, fondatorul Amazon Jeff Bezos a făcut o plimbare în spațiu prin intermediul companiei sale de zboruri spațiale, Blue Origin.

CEO-ul Virgin Galactic, Michael Colglazier, a declarat că vor face o pauză după zborul din septembrie pentru a efectua upgrade-uri în VMS Eve, nava folosită în timpul lansărilor. Odată finalizate aceste îmbunătățiri, Virgin Galactic va efectua un ultim zbor de test înainte ca misiunile comerciale să reia cu Unity 25 în al treilea trimestru al anului 2022.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: