Miercuri e 12/12/12, ultima data repetitiva pe care o vom trai. Asiaticii spun, insa, ca data e de bun augur. Hong Kong si Singapore se pregatesc pentru o veritabila frenezie nuptiala pentru ca data de 12 decembrie 2012 e considerata de expertii chinezi in feng shui ca fiind extrem de norocoasa, scrie Mediafax.

Nu mai putin de 696 de cereri de casatorie au fost depuse in acest an in Hong Kong, pentru data de 12 decembrie, o data considerata de comunitatea chineza un simbol al "iubirii". Sunt de 4 ori mai multe casatorii decat in mod normal.

In Singapore, unde trei locuitori din patru sunt de etnie chineză, 540 de cupluri vor spune "Da", miercuri, potrivit site-ului Registrului casatoriilor, aceasta cifra fiind de opt ori mai mare decat media lunara obisnuita.

Entuziasmul este totusi ceva mai scazut decat cel din anii precedenti: în Hong Kong, 1.002 cupluri s-au casatorit pe 11/11/11, o data considerata un simbol "al iubirii eterne", si 859 cupluri s-au casatorit pe 10/10/10, un simbol al "perfectiunii".