Sunt disponibile opt locuri pe care miliardarul japonez Yusaku Maezawa le-a cumpărat și le oferă unor oameni normali, dar care trebuie, totuși, să îndeplinească două condiții: să contribuie activ la o lume mai bună și să aibă spirit de observație foarte dezvoltat.

Miliardarul susține că ar vrea, astfel, să-i inspire pe cei care ajung în spațiu ca să poată ajuta apoi societatea, prin prisma acestei experiențe unice.

Pe site-ul dearmoon.earth oamenii s-au putut înscrie pentru a lua parte la misiunea care ar trebui să aibă loc undeva în jurul anului 2023, dacă totul decurge conform planului.

„Misiunea dearMoon va fi primul zbor privat comercial dincolo de orbita Pământului. Prin ceea ce face Maezawa, oferind locuri gratuite pentru opt persoane cu înclinații artistice, cred că zborul se va transforma în ceva ce va inspira pe toată lumea. Sunt destul de sigur că până în 2023 vom ajunge cu Starship de mai multe ori pe orbita Pământului și nava va putea transporta în siguranță oameni până atunci. Va fi o misiune istorică”, a spus Elon Musk. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: