Inginerul Leland Melvin, de la NASA, a discutat pe social media cu un adept al teoriei conspirației despre existența vieții extraterestre.

El susține că a văzut ceva ce părea a fi un organism ciudat, extraterestru, în interiorul navetei spațiale Atlantis, mai exact în cală. Pe atunci, Atlantis se afla pe orbită, deasupra Pământului.

Potrivit lui Melvin, el a discutat cu alți responsabili de la NASA despre ce a văzut, iar aceștia l-au asigurat că nu este vorba de vreun extraterestru, ci de o bucată de gheață care s-a desprins și plutea în interior, din cauza lipsei de gravitație.

Leland Melvin, care are acum 54 de ani, a lucrat pe Atlantis ca inginer angajat de NASA.

Astronautul a făcut controversata declarație în timpul unei discuții pe Twitter cu Scott Waring, care deține site-ul UFO Sightings Daily.

Melvin spune că obiectul observat pe Atlantis era curbat, transparent și părea să fie ceva organic, potrivit Daily Mail.

Împreună cu Randy Bresnik, colegul său din acea misiune, Melvin a contactat centrul de comandă de la NASA și a cerut explicații. Li s-a spus că era o bucată de gheață desprinsă probabil din aparatele încărcate cu freon.

Melvin a acceptat explicația și recunoaște că nu a încercat să afle mai multe despre acel misterios obiect care plutea prin cală.

Foto: Wikimedia