Miliardarul rus Dmitry Itskov a invitat mai multi experti, in acest weekend, la New York pentru a discuta cu ei despre cum pot atinge oamenii nemurirea. Totul s-a desfasurat la congresul Global Future 2045, finantat de miliardarul de numai 32 de ani. El are, deja, 20.000 de sustinatori.

Rusul crede ca in anul 2045 oricine va putea avea un android precum Data din Star Trek, pe care sa il poata comanda. Itskov vrea sa faca o revolutie, iar noua lume sa fie numita "neo-umanitate".

Itskov crede ca in 2020, vom putea controla obiecte din jur cu ajutorul creierului. In 2025, vom fi ca in Futurama, adica vom avea capacitatea de a transplanta creierul intr-un robot, care va inlocui un organism pe moarte. Zece ani mai tarziu, in 2035, nu vom mai avea nevoie de roboti, pentru ca vom putea muta mintea ditrect intr-un computer. In 2045, creierele artificiale vor controla corpuri holografice.

Pentru anul 2045 vor fi necesare o noua religie si un nou set de reguli, mai crede miliardarul rus, potrivit startribune.