Cu gandul la implinirea celor "profetite" in seria de filme Terminator, oamenii isi masoara fortele cu robotii incercand sa-si arate superioritatea fata de ei, nu neaparat din punct de vedere fizic, cat mental. Timo Ball, campion mondial la tenis de masa, este unul dintre oamenii care s-a batut cu o masinarie, evident, in domeniul in care il stapaneste cel mai bine.

Kuko, robotul care s-a "inscris" in competitie este, de fapt, un brat (cunoscut, de fapt, sub numele de KR 6 R900 SIXX) care este folosit la impachetarea cutiilor, nu in sport. Aceasta "slaba pregatire" s-a vazut: dupa ce a luat un avans in fata campionului mondial, robotul a trebuit sa se recunoasca invins cu 11-9, cauzele infrangerii sale fiind fileul de pe masa de ping-pong, dar si sariturile neprevazute ale mingii de celuloid.

Meciul neobisnuit a avut loc datorita faptului ca sportivul este ambasadorul companiei care construieste roboti de tipul celui care i-a fost adversar. Compania a deschis o noua fabrica de roboti la Shanghai pe 11 martie 2014, videoclipul fiind un mod perfect de promovare.

Urmareste-l aici pe campionul mondial la tenis de masa Timo Ball in meciul impotriva robotului Kuka:

)