Tocmai de aceea, specialiștii sibieni, recunoscuți pentru serviciile impecabile și comercializarea renumitului brand autohton de seminee lemne pefoc, te vor ajuta cu consiliere de specialitate și cu o gamă diversificată de produse și soluții destinate sistemului de evacuare în siguranță al fumului, precum: coșuri de fum premium din ceramică HOCH, burlane și coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl deții. Și pentru că, în acest domeniu plin de provocări tehnologice, calitatea este singura care poate să garanteze reușita proiectului tău, în următoarele rânduri, vă vom prezenta o soluție profesională de burlan din inox.

CARBON este un produs care face parte din gama premium de burlane de șemineu și asta pentru că este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, perfect adaptat evacuării optime a gazelor de ardere, indiferent de tipul combustibilului folosit pentru generarea puterii calorice: combustibili solizi (lemne sau peleți), lichizi sau gazoși (GPL). Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de ultimă generație din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să facă față cu brio, zgârieturilor sau șocurilor externe, indiferent de natura lor.

Coșul de fum se prezintă pe peretele exterior vopsit în negru, ce reușește cu ușurință să ofere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, numai potrivit pentru o locuință dotată cu un șemineu pe lemne rafinat. Fără alura unui coș industrial clasic, pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegere perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare rustică sau tradițională.

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, sistemul de coș Carbon beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice. De natură polivalentă, acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili - lichizi, solizi sau gazoși, iar diametrul interior poate varia între 150 mm și 200 mm.

PEFOC, cu cei peste 20 de ani de existență pe piața din România, este una dintre cele mai renumite firme de șeminee, datorită stocului permanent de peste 6000 de șeminee și accesorii, la prețuri avantajoase, de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, modele speciale de semineu pe peleti și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii specializate. Toate acestea, alături de calitatea procesului de comercializare și expertiza dovedită, vin să stea la baza universului spectaculos al soluțiilor alternative de încălzire premium.