Stiri Stiinta

25 decembrie 2020 20:19 Mănăstirea care ascundea un secret vechi de milenii. Arheologii ar fi găsit chiar cuiele cu care a fost crucificat Iisus 
Arheologii au făcut o descoperire incredibilă într-o încăpere secretă dintr-o mănăstire din Republica Cehă.
Mănăstirea care ascundea un secret vechi de milenii. Arheologii ar fi găsit chiar cuiele cu care a fost crucificat Iisus
24 decembrie 2020 14:54 Cum va arăta Pământul în viitor. Vom avea un singur supercontinent
Schimbările climatice, dar și evoluția naturală a planetei noastre, ar putea duce în viitor la schimbări majore în ceea ce privește structura sa. 
Cum va arăta Pământul în viitor. Vom avea un singur supercontinent
24 decembrie 2020 14:50 Ce este, de fapt, virusul SARS-CoV2. Concluzia neașteptată a cercetătorilor
Manifestarea bolii Covid-19 depinde în mare măsură de sistemul imunitar al pacientului, iar acesta ar putea fi un indiciu major referitor la natura virusului. 
Ce este, de fapt, virusul SARS-CoV2. Concluzia neașteptată a cercetătorilor
24 decembrie 2020 13:58 Bariera protectoare „construită” în jurul Pământului. Ce efecte are asupra vieții noastre
În 2017, cei de la NASA au detectat în spațiu o „barieră” masivă, creată de om, care înconjoară Pământul. Acum, aceștia ne explică mai multe și despre rolul ei în evoluția vieții de pe Terra. 
Bariera protectoare bdquo;construită  în jurul Pământului. Ce efecte are asupra vieții noastre
22 decembrie 2020 22:35 „Vânătorii de extratereștri” investighează un semnal radio misterios din apropierea planetei noastre. Este cea mai mare revelație din ultimele decenii
Un semnal radio misterios recepționat din direcția Proxima Centauri, cea mai apropiată stea din zona noastră, este investigat cu mare atenție de o echipă de cercetători ce caută în univers urme de viață extraterestră. 
bdquo;Vânătorii de extratereștri  investighează un semnal radio misterios din apropierea planetei noastre. Este cea mai mare revelație din ultimele decenii
22 decembrie 2020 22:25 Oamenii de știință, șocați după ce au analizat placente provenite de la mai multe mame. „Nou născutul ar fi ca un cyborg”
Oamenii de știință au făcut o descoperire „extrem de îngrijorătoare” în legătură cu femeile însărcinate și compoziția placentei. 
Oamenii de știință, șocați după ce au analizat placente provenite de la mai multe mame. bdquo;Nou născutul ar fi ca un cyborg
20 decembrie 2020 16:13 Descoperiri alarmante. Ce se întâmplă în jurul orașului Cernobîl, la trei decenii de la cel mai mare dezastru nuclear din lume
La mai bine de 30 de ani de la cel mai mare dezastru nuclear din istorie, descoperirile din jurul orașului Cernobîl nu încetează să uimească lumea științifică. 
Descoperiri alarmante. Ce se întâmplă în jurul orașului Cernobîl, la trei decenii de la cel mai mare dezastru nuclear din lume
18 decembrie 2020 17:45 Descoperire incredibilă într-o peșteră din România! A fost numit „Regele Peșterii”
Cercetării au descoperit o nouă specie de viețuitoare în Peștera Movile, care adăpostește cel mai izolat ecosistem de pe planetă.
Descoperire incredibilă într-o peșteră din România! A fost numit bdquo;Regele Peșterii
15 decembrie 2020 21:13 Există a noua planetă în sistemul nostru solar? Cercetătorii sunt pe cale să confirme o ipoteză incredibilă
Oamenii de știință au teoretizat mult timp despre existența „Planetei Nouă” din sistemul nostru solar, iar acum există dovezi care să sugereze existența acesteia. 
Există a noua planetă în sistemul nostru solar? Cercetătorii sunt pe cale să confirme o ipoteză incredibilă
14 decembrie 2020 21:51 Injectarea ADN-ului modificat, calea spre vindecarea bolilor ereditare 
O formă de orbire ereditară care afectează ambii ochi poate fi vindecată prin injectarea unei secvențe de ADN modificat, arată un nou studiu. 
Injectarea ADN-ului modificat, calea spre vindecarea bolilor ereditare
14 decembrie 2020 21:46 Strămoșii primelor animale zburătoare de pe Terra provin din…„dragoni”
O reptilă fără aripi, similară unui dragon, care a trăit pe Pământ în urmă cu 237 milioane de ani ar putea fi cel mai vechi strămoș cunoscut al pterozaurului, primul animal zburător de pe Terra. 
Strămoșii primelor animale zburătoare de pe Terra provin din hellip; bdquo;dragoni
14 decembrie 2020 21:38 Cât de de bine protejează o vizieră împotriva coronavirusului? Concluzia unui studiu
Unele persoane care nu suportă masca de protecție preferă să poarte doar o vizieră specială, fabricată din plastic.
Cât de de bine protejează o vizieră împotriva coronavirusului? Concluzia unui studiu
14 decembrie 2020 21:28 Mister elucidat: ce a provocat bizarul Sindrom Havana?
În anul 2016, mai mulți diplomați de la ambasada SUA din Havana, Cuba, au început să se plângă de o afecțiune ciudată, inexplicabilă.
Mister elucidat: ce a provocat bizarul Sindrom Havana?
12 decembrie 2020 23:38 Pământul nu este singura planetă din Sistemul Solar care găzduiește un ocean
Planetele din jurul Pămnântului nu au apă în formă lichidă, ceea ce înseamnă că nu sunt potrivite pentru colonizare, însă oamenii de știință au descoperit o planetă pitică ce ascunde un ocean.
Pământul nu este singura planetă din Sistemul Solar care găzduiește un ocean
10 decembrie 2020 17:20 Câinele tău chiar înțelege ce-i spui? Concluzia neașteptată a cercetătorilor
Stăpânii de câini sunt convinși că animalul lor îi poate înțelege, însă adevărul este cu totul altul, după cum demonstrează un studiu recent, menit să lămurească acest mister.
Câinele tău chiar înțelege ce-i spui? Concluzia neașteptată a cercetătorilor
Modifică Setările