Potrivit analistului financiar Craig Irwin de la Roth Capital Partners, Apple continuă să lucreze în prezent la un proiect secret, denumit Titan.

„Apple continuă să construiască cabine de șofat în California. Asta înseamnă că lucrează la ceva interesant pe partea de baterie, iar proiectul Titan nu a murit”, explică acesta pentru CNBC.

De ani de zile, ideea unui Apple Car a fost în mintea consumatorilor și s-a transformat într-o discuție aprinsă în presă.

Toate aceste dezbateri au fost alimentate și de acest proiect, dar și de investițiile pe care compania americană a recunoscut că le-a făcut în această direcție.

Dacă inițial acest proiect părea că trece pe linie moartă, mai ales după mai mulți ani de restructurări în acest departament, Apple a angajat recent specialiști de la Tesla pentru a rezolva mai multe probleme ale bateriilor mari destinate mașinilor.

Ce este cu adevărat curios acum este ce ascunde acest proiect Titan. Ultimele informații publicate de Apple Insider sugerează că Apple lucrează la o mașină de mari dimensiuni, mai exact despre un van, nu la o mașină mică de 5 locuri.

Foto: Apple Insider