32 de companii auto, dintre care 14 locale, au venit cu masinile viitorului, de la cele electrice, la cele destinate cuplurilor, locurile acestora fiind dispuse ca pe bicicleta tandem, unul in spatele celuilalt. Una dintre cele mai apreciate exponate este "J", cea a producatorului Kawasaki (foto jos), un automobil-motocicleta care se poate "inalta" in functie de dorinta utilizatorului.

 

Renault continua sa mearga pe calea masinilor electrice, producatorul francez dezvaluind "DeZir", un automobil electric, cu usi "fluture" si piele rosie in interior. Daihatsu a prezentat "FC Deck" (foto jos), un automobil hibrid precum o mini-camioneta. Conceptul are 3,3 metri, 1,5 latime si 1,9 metri inaltime.

 

Cei de la Toyota au venit cu "JPN TAXI", un concept inspirat de celebrele taxiuri londoneze, doar ca in cazul japonezilor, pasagerii dispun de un ecran pe care pot urmari traseul pe un sistem de navigatie. Toyota a mai prezentat FV 2 (foto jos), masina care foloseste recunoasterea vocala pentru a fi folosita.