
Un studiu dat publicitatii acum de Bitdefender arata ca astfel de aplicatii sunt in topul amenintarilor pentru utilizatorii din Romania.
Din categoria Ransomware face parte si virusul "Politia Romana", care te pacaleste ca ai incalcat legea si iti cere sa platesti o amenda.
Spionajul a vizat atat companii, cat si institutii de stat din Romania, dar si din Ucraina, Spania, Rusia, Statele Unite ale Americii si Canada.
Specialistii romani in securitate IT au prezentat 5 tendinte pentru anul care urmeaza.
Gratie noului produs, vei reusi sa stii cand cineva pune mana pe gadgetul tau preferat.
Multi dintre romani aleg sa faca aceasta procedura riscanta.
Vezi comunicatul oficial
O companie romaneasca a facut recent anuntul
19.000 de mailuri au fost trimise in doar 3 zile si contin virusul Dyre
Romanii de la Bitdefender au venit cu lista lor de sfaturi pentru un concediu fara griji.
Cei de la Bitdefender au prezentat BOX si in Romania, la un eveniment ce a avut loc astazi, 6 mai.
Softul pentru redarea de filme are de 5 ani o problema de securitate, descoperita abia acum.
Bitdefender a lansat vineri in Statele Unite ale Americii produsul numit Box, o cutie care se leaga la router si care iti protejeaja toate gadgeturile din casa conectate la Internet.
Un nou virus bancar vizeaza si clientii bancilor din Romania
Este pentru a doua oara cand Bitdefender primeste distinctia de Produsul Anului.
Bitdefender Box tine virusii la distanta de gadgeturile parte din Internet of Things.
Florin Talpes, CEO Bitdefender, a vorbit cu ocazia conferintei How to Web de la Bucuresti despre cum influenteaza noile tehnologii securitatea datelor.
Softurile realizate de romanii de la Bitdefender au fost selectate de autoritatile daneze, care au spus despre ele au o calitate "foarte buna si excelenta".
Bitdefender lanseaza o aplicatie gratuita care sa protejeze utilizatorii de programe ce ii asalteaza cu reclame agresive. Furnizorul de solutii de securitate cibernetica isi adauga, astfel, in portofoliul sau de tehnologii aplicatia "Adware Removal Tool pentru PC”.
Bitdefender trage un semnal de alarma si spune ca jucatorii la bursa trebuie sa se fereasca de escrocheria “Lupul de pe Wall Street"
Bianca Stanescu, specialist in securitate de la Bitdefender iti spune cum poti fi in sigurata in retelele de socializare
O clipa de neatentie la instalarea unui utilitar gratuit va poate infecta calculatorul cu soft-uri care urmaresc activitatea utilizatorului.
Romania este in topul tarilor infectate cu virusul de tip Troian numit Kelihos, care instaleaza in computerul-victima un set de fisiere pentru a intercepta traficul.
Noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus include ceasurile inteligente printre instrumentele de protectie impotriva furtului telefoanelor mobile
Bitdefender 2015 redefineste securitatea pe internet cu un nou concept ce armonizeaza tehnologia premiata in mod repetat cu performanta, usurinta de utilizare si simplitatea
Baietii de la makeuseof.com au testat 4 dintre cele mai apreciate softuri de pe piata.
Studiul Bitdefender a fost derulat in perioada martie - aprilie 2014 si a luat in calcul 5.000 de companii din industrii precum retail, sanatate, educatie si sisteme industriale.
Noul virus a afectat pana acum nu doar Romania, ci si SUA, Marea Britanie sau Germania. Anul trecut, un virus similar a infectat o multime de utilizatori Facebook.
Descarca gratuit pachetul Bitdefender Internet Security!
Sunt tot mai multe persoanele carora li se blocheaza accesul la fisiere, iar atacatorii le promit deblocarea abia dupa ce vireaza o suma in cont.
Chiar daca nu intra in categoria virusilor si nu ameninta securitatea datelor, reclamele agresive sunt o sursa de nervi pentru utilizatorii calculatoarelor.
Specialistii romani in securitate informatica va recomanda sa ignorati emailurile neasteptate.
Tinerii pot face stagii pe perioada verii, iar cei mai buni dintre ei au sansa chiar sa ramana in companie.
Aplicatia vine inclusiv cu functii de economisire a bateriei telefonului.
Antivirusul romanesc a obtinut scor maxim la protectia utilziatorilor impotriva virusilor si a fost produsul cu cel mai mic impact asupra performantelor calculatorului
Circa 7% dintre reclamele afisate pe website-uri legitime directioneaza utilizatorii catre pagini ce contin virusi, le livreaza acestora mesaje frauduloase, spam sau mesaje de tip phishing, arata un studiu Bitdefender realizat pe 70 de mii de bannere cu reclame, afisate pe aproximativ 150.000 de pagini web.
Nu dati click atunci cand vi se promit imagini cu accidentul care a provocat moartea actorului
Falsii angajatori atrag utilizatorii cu job-uri false si ii directioneaza catre site-uri periculoase ce urmaresc colectarea de informatii personale.
Specialistii Bitdefender au identificat un banner de reclama, inclus in diverse aplicatii legitime de Android, ce lanseaza atacuri menite sa convinga utilizatorii sa cumpere un produs fals de securitate.
Informatia reiese dintr-o analiza realizata de expertii romani in securitate informatica.
Aplicatia ofera protectie impotriva virusilor si o informare constanta cu privire la eventualele scurgeri de date personale
Mare grija, daca aveti telefoane cu Android. Specialistii in securitate trag noi semnale de alarma.
Intr-un comunicat oficial, cei de la Bitdefender arata care sunt cele mai bune metode de a ne feri dispozitivele mobile de atacuri. Iata comunicatul: