Pefoc.ro

3 articole contin tag-ul "Pefoc.ro"
18 august 2021 (P) Decorează-ți locuința cu un dispozitiv casnic hi-tech la un preț surprinzător de mic 
Iubitorilor de tehnologie de ultimă generație, inovație și funcționalitate, profesioniștii cu peste două decenii de experiență în soluțiile termice alternative de la PEFOC, le-a pregătit o gamă de șeminee electrice 3D prevăzute cu telecomandă și panou inteligent de control pentru reglarea setărilor în funcție de preferințe. 
(P) Decorează-ți locuința cu un dispozitiv casnic hi-tech la un preț surprinzător de mic
17 martie 2021 (P) Revoluția în materie de coșuri de fum perfomante este aici!
Una dintre soluțiile sigure de a te proteja pe tine, familia ta și căminul în care locuiți, departe de primejdiile provocate de incendiile accidentale și a intoxicațiilor cu monoxid de carbon, o reprezintă utilizarea sistemelor revoluționare de evacuare profesională care, pe lângă protecție, te vor ajuta la eficientizarea procesului de ardere și implicit, a costurilor cu lemnele. 
(P) Revoluția în materie de coșuri de fum perfomante este aici!
15 martie 2021 (P) Reprodu la tine acasă atmosfera specială a șemineului tradițional cu un dispozitiv termic surprinzător de ieftin!
Atmosfera creată de acel semineu lemne pe care îl întâlneam în vacanțele petrecute în resorturile de la munte este unică, dar pe care, nu foarte mulți dintre noi ne-o și putem permite. Din fericire, avansul tehnologic din universul soluțiilor de încălzire ne oferă alternative mult mai accesibile din punct de vedere financiar.
(P) Reprodu la tine acasă atmosfera specială a șemineului tradițional cu un dispozitiv termic surprinzător de ieftin!
Modifică Setările