șemineu

4 articole contin tag-ul "șemineu"
25 mai 2021 (P) Nu irosi banii pe o sobă la mâna a 2-a când te poți bucura de una nouă, la același preț și cu aspect rustic din fabricație!
În acest articol vrem să vă prezentăm o alternativă la un obicei destul de des întâlnit în ultima vreme în România! Iubitori ai soluțiilor de încălzire ca pe vremuri, foarte mulți dintre clienți, pentru a se bucura în propria locuință de designul special care te duce cu gândul la soba pe lemne tradițională din casa caldă a bunicii, cumpără la prețuri destul de piperate, sobe vechi neștiind că, de exemplu, meșterii sibieni de la PEFOC dețin în oferta lor, sobe noi cu aspect care imită extrem de fidel patina timpului și atmosfera de neegalat a sobei de demult - practic ai la dispoziție un produs nou, superior calitativ, dar la preț de sobă second-hand! 
(P) Nu irosi banii pe o sobă la mâna a 2-a când te poți bucura de una nouă, la același preț și cu aspect rustic din fabricație!
20 aprilie 2021 (P) Din Baia Mare și până la București, PEFOC livrează șeminee premium cu garanție și transport gratuit 
Indiferent de regiune, județ sau oraș, tot mai mulți clienți din întreaga țară, descoperă beneficiile funcționale, magia și atmosfera de neegalat oferite de încălzirea neconvențională cu seminee pe lemne. Doar un astfel de dispozitiv special va fi în stare să livreze cu stil fiecărei locuințe, acea senzație unică de căldură generată de focul tradițional pe lemne! 
(P) Din Baia Mare și până la București, PEFOC livrează șeminee premium cu garanție și transport gratuit
14 aprilie 2021 (P) Apelează la experți pentru montajul în deplină siguranță a șemineului, sobei sau coșului tău de fum!
Bucuria căldurii naturale pe lemne alături de atmosfera magicelor seminee reprezintă doar două dintre cele mai importante aspecte pentru care, tot mai mulți dintre noi își doresc o astfel de sursă alternativă de încălzire. Totuși, pentru a putea beneficia la maximum de momentele speciale și confortul total, pe lângă design și funcționalitate, satisfacția unui client mulțumit poate fi câștigată doar dacă se apelează la ajutor specializat cu accente pe garanția lucrului bine făcut, expertiză, devotament și experiență, dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes.  
(P) Apelează la experți pentru montajul în deplină siguranță a șemineului, sobei sau coșului tău de fum!
20 iulie 2020 (P) Descoperă avantajele revoluționarului șemineu cu bioethanol
Cred că cu toții ne dorim să trăim pe propria piele, atmosfera specială creată de modelele de seminee pe lemne de care ne bucurăm în vacanțele petrecute în resorturile de la munte, dar pe care, nu foarte mulți dintre noi ni le și putem permite din punct de vedere financiar. 
(P) Descoperă avantajele revoluționarului șemineu cu bioethanol
Modifică Setările