smartphone

smartphone

Afla toate stirile despre smartphone de pe yoda.ro

461 articole contin tag-ul "smartphone"
9 februarie 2011 Kyocera Echo, sau sunt două ecrane mai bune decât unul?

Poate nu o să vă vină să credeți, dar în viitorul apropiat (cel puțin peste ocean), Kyocera (o companie mult mai faimoasă la noi în țară pentru imprimantele pe care le face) va lansa cu operatorul de telefonie Sprint, modelul Echo, un telefon cu Android 2.2 și... două ecrane. 

Kyocera Echo, sau sunt două ecrane mai bune dec acirc;t unul?
9 februarie 2011 Q4 2010: Mai multe smartphone-uri vandute decat PC-uri

Un moment de tinut minte: in ultimele 3 luni din 2010, mai multe telefoane inteligente au fost vandute decat calculatoare clasice.

Q4 2010: Mai multe smartphone-uri vandute decat PC-uri
8 februarie 2011 Nokia arunca in lupta (in sfarsit) E7

Ok, E7 e similar cu N8, iar N8 e similar cu alte 5 modele Nokia, dar asta chiar denota o lipsa de imaginatie ? Pai... normal ca nu.

Nokia arunca in lupta (in sfarsit) E7
8 februarie 2011 Nu e iPhone 4, vine cu Android 2.2, consuma bateria precum un laptop si se afla pe bancul de probe Yoda.ro!

Extraoptiunile cu mii de minute lansate de Orange, Vodafone si Cosmote pentru cartelele prepay vor duce, cel mai probabil, la cresterea vanzarilor telefoanelor dual sim sau, de ce nu, care functioneaza in acelasi timp cu mai mult de 2 SIM-uri.

Nu e iPhone 4, vine cu Android 2.2, consuma bateria precum un laptop si se afla pe bancul de probe Yoda.ro!
7 februarie 2011 Primul smartphone 3D vine de la... LG?

Tocmai cand ma pregateam sa anunt necropsia lui LG, mai ales pe piata telefoanelor, am apucat sa citesc ca e pe vine o premiera mondiala tocmai din partea sa.

Primul smartphone 3D vine de la... LG?
27 2011 Vanzari respectabile pentru Windows Phone

Reprezentati ai Microsoft au fost intrebati recent cum merg vanzarile pentru telefonul mult-asteptat. Acestia au dat din colt in colt, practic refuzand un raspuns clar

Vanzari respectabile pentru Windows Phone
26 2011 Samsung Galaxy S face pui !

Samsung a dat lovitura cu uriasul Galaxy S. Si cum orice produs de succes cere o continuare, se naste o serie de telefoane inspirate de fratele mai mare.

Samsung Galaxy S face pui !
21 2011 3 pentru HTC Desire Z

Lansat pe 15 ianuarie 2010, HTC Desire Z a ajuns destul de repede pe birourile celor care au nevoie atat de mobilitate cat si de rapiditate in a naviga pe internet de pe un telefon mobil.

3 pentru HTC Desire Z
7 2011 EVO Shift 4G, ThunderBolt și Inspire 4G, inca 3 smartphone-uri 4G de la HTC!

HTC a prezentat saptamana aceasta, in cadrul Computer Electronics Show (CES), trei noi smartphone-uri 4G, impreuna cu trei operatori din Statele Unite, intarind astfel pozitia de lider a HTC in segmentul 4G.

EVO Shift 4G, ThunderBolt și Inspire 4G, inca 3 smartphone-uri 4G de la HTC!
6 2011 Symbian ia caimacul !

In razboiul sistemelor de operare ale smartphone-urilor lupta e la fel de tare ca la evacuarea unui europarlamentar. Diferenta sta in faptul ca la finalul zilei aici avem un castigator, Symbian si un mare loser, Microsoft.

Symbian ia caimacul !
28 2010 Care sunt cele mai cautate telefoane

Cand vine vorba de telefoane, romanii sunt in pas cu evolutia tehnologica si cauta cele mai noi modele si cele mai avansate: smartphone-urile! Chiar si atunci cand aleg cadouri pentru cei dragi!

Care sunt cele mai cautate telefoane