Brasovenii de la Allview au lansat la CeBIT, la Hanovra, noua tableta AX2 Frenzy, de 7 inch, care vine cu procesor dual-core Cortex-A9 la 1 GHz, 3G, GPS, Bluetooth, WI-FI, dar si functie de apelare. Pretul din magazine este de 599 RON.

AX2 Frenzy are Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si dispune de doua camere foto, cea principala avand o rezolutie de 3,2 MP. Dispozitivul poate fi transformat in hotspot portabil inlocuind astfel cu succes un router WiFi, prin functia Tethering.

AX2 Frenzy este usoara si are un design slim, astfel ca poate fi utilizata in orice situatie. Bateria Li-Polimer de 3000 mAh asigura o autonomie de peste 5 ore la o folosire continua a tabletei.

Singurul minus al acestei tablete este ecranul, un TFT LCD la rezolutia 800x480p, compania preferand sa investeasta in alte dotari tehnice si sa mentina pretul la un nivel scazut.

“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce inglobeaza toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienta placuta, avand posibilitati multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutatile postate de catre prietenii lor in retelele de socializare, realizeaza apeluri video prin aplicatiile dedicate si se distreaza cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.