Allview a lansat gama de tablete VIVA LTE, primele device-uri sub brand romanesc care permit navigarea pe internet la viteze 4G, spune compania. Ele au ecran IPS OGS, procesoare Quad Core, solutii grafice Mali T760, memorii RAM de 1 GB, GPS cu suport Glonass si sistem de operare Android 4.4.4. Kit Kat. Display-urile device-urilor sunt de tip IPS OGS, cu dimensiuni de 7”, 8” si 9,7”.

Tabletele Viva H7 LTE, Viva H8 LTE si Viva H10 LTE ofera o viteza impresionanta de navigare pe internet datorita conectivitatii 4G. Performanta ridicata a procesoarelor Quad Core cu frecventa de 1,5 GHz, solutia grafica imbunatatita Mali T760 MP2, memoriile RAM de 1 GB si sistemul de operare Android 4.4.4. Kit Kat contribuie si ele la crearea unei experiente de calitate. 

Tabletele au cate 2 camere foto/video, mereu la indemana pentru realizarea de fotografii, clipuri video si apeluri video prin 3G. Pentru transfer de fisiere, tabletele pun la dispozitia consumatorilor functiile Bluetooth si Wi-Fi Direct. Utilizarea sistemelor de navigatie GPS si Glonass asigura o localizare mult mai precisa in timpul deplasarilor. Afisajul poate fi personalizat cu ajutorul functiei Mira Vision, prin care se pot seta luminozitatea, claritatea, contrastul si intensitatea culorilor. Functia de control prin gesturi permite schimbarea melodiilor, reglarea luminozitatii si inchiderea aplicatiilor prin miscari simple ale degetelor pe ecran.

Tabletele din gama LTE sunt disponibile incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 599 lei pentru Viva H7 LTE, 849 lei pentru Viva H8 LTE si 999 lei pentru Viva H10 LTE, iar livrarile vor fi facute incepand cu data de 20 decembrie 2014.