Allview a anuntat noua tableta Wi8G, care vine cu procesor Intel Atom, display IPS de 8” si conectivitate 3G. Sistemul de operare este Windows 8.1.

Performanta ridicata a procesorului Intel Atom Quad Core cu frecventa de pana la 1,83 GHz, solutia grafica Intel HD Graphics, memoria RAM de 1 GB si spatiul generos de stocare de 16 GB interna contribuie la succesul produsului.. 

Wi8G are inclus pachetul Office 365 Personal pentru un an, ce poate fi utilizat pe tableta si pe inca alte doua device-uri cu Windows, un smartphone si un PC. Aceasta vine impreuna cu 1 TB spatiu de stocare in OneDrive.

Display-ul IPS de 8” al tabletei Wi8G reda imaginile in culori vii si transforma device-ul intr-unul usor de transportat si mereu la indemana. Cu un design slim si elegant, tableta este disponibila in doua culori, alb si negru, consumatorii avand posibilitatea de a alege in functie de preferintele lor. Cele doua camere foto si aplicatia Skype elimina problema distantei, utilizatorii putand sa converseze in orice moment prin apeluri video. 

Tableta Wi8G este disponibila incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 749 lei, iar livrarile vor fi facute incepand cu data de 28 decembrie 2014.