Publicatia franceza Consomac sustine ca Apple va lansa in curand noi versiuni ale tabletei low-cos de anul trecut. A inregistrat deja oficial doua gadgeturi de acest fel, dar nu stim deocamdata decat numerele acestora: A1893 si A1954.

Expertii spun ca este probabil vorba de un upgrade al iPad-ului de 9,7 inci lansat in martie 2017 si care costa 329 dolari.

E posibil ca Apple sa pregateasca si o noua versiune pentru iPad mini, pentru ca de ani de zile nu a mai adus nimic nou in acest sens.

Recent, cei de la DigiTimes au anuntat ca Apple va lansa o tableta care va fi chiar mai ieftina decat varianta de anul trecut, la pretul de numai 259 dolari.

Modelul ar urma sa fie lansat in luna martie, dar ramane de vazut daca Apple va prezenta atunci o singur tableta sau mai multe versiuni.

Nu stim prea multe informatii despre aceasta tableta ieftina, dar posibil sa aiba vechiul design, cu buton home, margini vizibile si Touch ID in loc de Face ID, scrie Mac Rumors. Posibil sa vedem un upgrade fata de modelul de anul trecut numai la nivelul performantei.

Modelul actual de iPad de 9.7 inci are procesor A9, camera principala de 9MP si secundara de 1,2MP, doua difuzoare, conector Lightning, mufa jack pentru casti, Touch ID si, spre deosebire de iPad Pro, nu are Apple Pencil si nici suport Smart Keyboard.