ASUS a lansat VivoTab Note 8, un gadget cu Windows 8.1 dotat cu stylus cu locas special in interiorul tabletei, care li se adreseaza atata profesionistilor, cat si studentilor. Gadgetul cu ecran de 8 inch poate fi tinut cu o singura mana si cantareste 380 de grame. Tableta a fost lansata la targul de tehnologie CES Las Vegas, care are loc acum.

Noul dispozitiv de la ASUS are Microsoft Office Home and Student, ce include Microsoft Word, Excel, PowerPoint si OneNote. ASUS VivoTab Note 8 are o rama subtire, un ecran IPS si un design elegant. Tableta are o camera principala de 5 MP si una secundara HD.

La specificatii adaugam procesorul Intel Atom Z3740 si bateria rezista 8 ore, deci o zi intreaga de lucru, spune producatorul. Tableta ASUS VivoTab Note 8 are 2GB de RAM, stocare pana la 64GB solid-state, plus slot pentru card microSD. Daca nu va ajunge spatiul de stoacare, puteti incerca cloudul. Pe ASUS WebStorage aveti numar nelimitat de GB timp de un an.

Noua tableta de la ASUS a fost gandita pentru a fi utilizata cu o singura mana. Atunci cand nu il folositi, puteti aseza stylusul in locasul sau situat in lungul marginii de jos a tabletei. Bazat pe o tehnologie premium de la Wacom, stiloul digital ofera cea mai buna acuratete posibila, cea mai mare viteza de răspuns si o capacitate de reactie superioara, distingand atingerile accidentale cu palma. Toate acestea combinate cu peste 1000 de niveluri de presiune, permit o scriere extrem de naturala pe tableta.

Partea de audio a tabletei este la superlativ. Tehnologia SonicMaster este dezvoltata de expertii din echipa ASUS Golden Ear. E o combinatie personalizata de hardware si software pentru a oferi un sunet impecabil pentru un dispozitiv atat de bun. Difuzoarele stereo, cu camere de rezonanta mari, redau un sunet bogat, cu bass rotunjit, iar instrumentele sofisticate de procesare audio cresc gama de frecvente pentru a face muzica, filmele si jocurile sa sune fantastic.

ASUS VivoTab Note 8 va costa incepand cu 1499 lei si va ajunge in Romania la sfarsitul lui ianuarie.