Primul clip, numit "Striking a new chord", se concentreaza pe muzicienii din Beijing Luke Wang si Peter Feng si pe modul cum se folosesc de iPad pentru a crea noi melodii cand sunt pe drumuri. Tableta se dovedeste a fi extrem de folositoare in stilul nomad al celor doi si le permite sa se inspire in cele mai neasteptate locuri.

Wang si Feng sunt aratati cum iau 'mostre' de la claxonul unei motociclete, de la sunetul pe care il au bilele de biliard in momentul coliziunii. Grupul foloseste o combinatie intre aplicatiile iMaschine, Music Studio si iMPC. "Cu iPad-ul, pt sa iau tot ce e in jurul meu, sa inregistrez, sa o reformez si sa o fac parte din muzica mea"

VEZI AICI VIDEO

In al doilea clip, numit "Organizing a movement", activistul Jason Hall din Detroit foloseste iPad-ul pentru a strange sprijin pentru orasul sau. Organizatia lui Hall, numita Slow Roll, organizeaza tururi cu bicicleta in Detroit pentru a celebra istoria orasului si sa-i educe pe participanti pentru noi dezvoltari.

Hall are mereu iPadul in fiecare zi in timp ce se plimba cu bicicleta in oras si reuseste sa aiba fiecare aspect al Slow Roll pe tableta. Evenimentul poate strange si cateva mii de participanti, lucru pe care Hall il atribuie tabletei pe care foloseste o aplicatie numita Phoster.

"Cand oamenii vorbeste de Slow Roll, nu ei nu o numesc 'plimbarea', ci 'miscarea'. Fara iPadul meu asta nu s-ar fi intamplat" spune Hall.

VEZI AICI VIDEO