Sufleca-ti manecile, concentreaza-te si raspunde corect la intrebarea saptamanii, ca sa castigi o tableta cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, sistemul de operare al momentului.

Daca ai noroc, castigi o tableta Allview AllDro Speed 7”, cu un procesor grafic performant, care o face sa se miste extrem de repede. E usoara, compacta si nu te va dezamagi niciodata.

Intrebarea saptamanii:

Care este capacitatea maxima de stocare pentru Allview AllDro 2 Speed ?

  • 4 GB
  • 8 GB
  • 16 GB
  • 32 GB

INTRA IN CONCURS!

Nu stii raspunsul? Ai un indiciu aici.

Iata un filmulet de prezentare a tabletei:

Castigatorii din saptamana 27.04.2012 - 03.05.2012 sunt:

  • Popa Bogdan
  • Lia Mihai
  • Irinca Raul

Si acum iti dam o veste mare: Allview extinde gama de tablete AllDro Speed

Compania pregateste lansarea a doua noi tablete care vor completa gama de produse AllDro Speed: AllDro Speed Satellite si AllDro Speed 3G.

Dispozitivele vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime si vor fi echipate cu procesorul graphic performant: Mali 400MP.

“De mai bine de trei luni, AllDro Speed este numarul unu in preferintele utilizatorilor de tablete din Romania datorita configuratiei performante la un preţ accesibil. De aceea, ne-am propus sa oferim consumatorilor nostri doua versiuni noi de tablete Speed care sa duca mai departe succesul acestei game”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

AllDro Speed Satellite si AllDro Speed 3G vor rula sistemul de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich si vor fi disponibile in doua variante de culori: alb si negru.

O parte dintre detaliile de design apreciate la tablete AllDro Speed se vor regasi si la noile modele, cum ar fi grosimea de sub un centimetru.

AllDro Speed 3G va fi prima tableta Allview care beneficiaza de 3G built-in si de functia de apel, in timp ce AllDro Speed Satellite va avea functia de GPS si va putea fi achizitionata cu unul dintre cele mai renumite produse software de harti din lume.

Cele doua produse vor fi lansate incepand cu luna iunie a acestui an. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe pagina producatorului www.allview.ro.