E-Boda si-a marit portofoliul cu doua tablete noi, ambele cu diagonala de 7,85 inci. Cea mai interesanta e Revo R93G. E prima tableta importata de E-Boda cu dubla functionalitate. R93G are 3G si e dual-sim, ceea ce ii permite sa fie folosita atat pe post de tableta cat si pe post de telefon.

Revo R93G are un display LED de 7,85”, cu o rezolutie de 1024x768 pixeli si procesor ARM Cortex A7 Dual Core, tactat la 1,2 GHz. Tableta are 1 GB memorie RAM si foloseste Android 4.2.  Cele doua slot-uri standby pot suporta SIM-uri de voce, date sau si voce si date, chiar si de la operatori diferiti, ceea ce le permite utilizatorior sa-si aleaga mai bine planul tarifar preferat. Tableta ofera o autonomie de 5 ore in regim continuu de utilizare.

Celalt model prezentat de E-Boda, Revo R95, are un display de aceeasi diagonala si rezolutie cu R93G. Procesorul Cortex A7 e tot dual-core, dar la 1 GHz, memoria RAM e de 1 GB si sistemul de operare e Android 4.2, dar procesorul grafic al tabletei e octa-core. Autonomia tabletei Revo R95 e de 4 ore

Ambele tablete de la E-Boda sunt disponibile in doua variante de culori (alb si negru). Cele doua modele au o carcasa din plastic cauciucat, pentru mai multa protectie. Tabletele Revo R93G si Revo R95 sunt disponibile la comanda online pe site-ul E-Boda sau in magazinele partenere, la un pret de la 549 lei, respectiv 399 lei.